Ultima actualizare: 15.05.2022

Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile oferite de Omixpert Service. Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții.

1. Utilizarea serviciilor
Omixpert Service oferă servicii de reparații auto și întreținere vehiculelor. Accesul și utilizarea serviciilor noastre sunt destinate doar scopurilor legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții.

2. Responsabilitatea utilizatorului
În timpul utilizării serviciilor noastre, sunteți responsabil pentru furnizarea informațiilor corecte și actualizate. Nu sunteți autorizat să utilizați serviciile într-un mod care poate afecta negativ alte persoane sau să violeze drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi legale.

3. Programări și plăți
Pentru a beneficia de serviciile noastre, este posibil să fiți nevoit să faceți o programare în avans și să plătiți tarifele corespunzătoare. Orice anulare sau modificare a programării trebuie să fie comunicată în prealabil conform politicilor noastre. Tarifele și costurile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

4. Proprietatea intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor furnizate prin serviciile noastre, inclusiv texte, grafică, logo-uri, imagini și software, sunt deținute de Omixpert Service și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

5. Limitarea răspunderii
Omixpert Service nu își asumă răspunderea pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor noastre.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, în funcție de nevoile noastre sau pentru a respecta modificările legislative. Orice modificări ale Termenilor și Condițiilor vor fi publicate pe acest website, iar utilizarea continuă a serviciilor noastre după aceste modificări reprezintă acceptul dvs. al Termenilor și Condițiilor actualizate.

7. Contact
Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa omixpertservice@gmail.com sau prin intermediul formularului de contact de pe website-ul nostru.
Acești Termeni și Condiții reprezintă acordul integral între dvs. și Omixpert Service în ceea ce privește utilizarea serviciilor noastre și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare sau concomitente, scrise sau verbale, referitoare la acest subiect.

8. Legile aplicabile și jurisdicția
Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

9. Divizibilitate
Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă, ilegală sau inaplicabilă în orice măsură, restul prevederilor rămân în vigoare și cu efect complet.

10. Renunțare
Orice întârziere sau neexecutare din partea noastră în exercitarea sau aplicarea oricărei prevederi din acești Termeni și Condiții nu constituie o renunțare la drepturile noastre în ceea ce privește acea prevedere sau orice altă prevedere.
Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție și să îi înțelegeți. Utilizarea serviciilor noastre implică acceptul dvs. al acestor Termeni și Condiții.
Vă mulțumim că ați ales Omixpert Service pentru nevoile dvs. auto. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate.

Echipa Omixpert Service

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relevant information. Before continuing to use our website, you agree & accept of our Cookie Policy & Privacy.